Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Revive Health Otopeni

Centrul de testare din Aeroportul Otopeni este închis în această perioadă. Vom reveni cu informații noi.

Pentru a facilita călătoria cu avionul și pentru a veni în ajutorul persoanelor ce urmează să călătorească spre diverse destinații turistice utilizând serviciile companiilor aeriene, centrul Revive Health, care se află exact în parcarea Aeroportului Otopeni, oferă următoarele modalități de testare:
Testare RT-PCR – 350 lei
Testare rapida antigen – 99 lei
Testare serologica cantitativa anticorpi IgG/IgM (determinare anticorpi post infecție/infecție activă)

– test de anticorpi IgG – 130 lei
– test de anticorpi IgM – 95 lei

Dat fiind contextul actual, Revive Health – Centru Testare COVID-19 Aeroport Henri-Coandă – se află la doar două minute de mers pe jos, vis-a-vis de terminalul PLECĂRI, iar personalul medical specializat te așteaptă să te testezi în aer liber pentru un plus de siguranță!

Asigură-te că prezinți un certificat de testare negativ în momentul check-in-ului și că te-ai documentat cu privire la tipul testului pe care îl solicită țara în care urmează să călătorești! Există numeroase țări în care poți zbura doar prezentând un test antigen COVID, dar cele mai multe solicită teste PCR COVID efectuate cu maxim 72 de ore înainte de plecare.

Evită cozile lungi! Dacă vrei să-ți faci rapid un test COVID – Aeroport Otopeni este locul care îți oferă posibilitatea de a te testa în aer liber la Revive Health! Ia-ți toate măsurile de siguranță și bucură-te de vacanțe fără griji!

× Solicită informații

S-a deschis noul centru de testare și vaccinare COVID-19 Revive Health în parcarea Hornbach Balotești

  • Doze de vaccin disponibile: Pfizer BioNTech sau Johnson&Johnson
  • Intervalul orar de vaccinare 08:00-20:00
  • Intervalul orar de testare 08:00-21:00

Revive Health Balotesti