Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Revive Health Otopeni

Pentru a facilita călătoria cu avionul și pentru a veni în ajutorul persoanelor ce urmează să călătorească spre diverse destinații turistice utilizând serviciile companiilor aeriene, centrul Revive Health, care se află exact în parcarea Aeroportului Otopeni, oferă următoarele modalități de testare:
Testare RT-PCR – 350 lei
Testare rapida antigen – 99 lei
Testare serologica cantitativa anticorpi IgG/IgM (determinare anticorpi post infecție/infecție activă)

– test de anticorpi IgG – 150 lei
– test de anticorpi IgM – 95 lei

Dat fiind contextul actual, Revive Health – Centru Testare COVID-19 Aeroport Henri-Coandă – se află la doar două minute de mers pe jos, vis-a-vis de terminalul PLECĂRI, iar personalul medical specializat te așteaptă să te testezi în aer liber pentru un plus de siguranță!

Asigură-te că prezinți un certificat de testare negativ în momentul check-in-ului și că te-ai documentat cu privire la tipul testului pe care îl solicită țara în care urmează să călătorești! Există numeroase țări în care poți zbura doar prezentând un test antigen COVID, dar cele mai multe solicită teste PCR COVID efectuate cu maxim 72 de ore înainte de plecare.

Evită cozile lungi! Dacă vrei să-ți faci rapid un test COVID – Aeroport Otopeni este locul care îți oferă posibilitatea de a te testa în aer liber la Revive Health! Ia-ți toate măsurile de siguranță și bucură-te de vacanțe fără griji!

× Solicită informații

S-a deschis 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗 - 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐯𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 în parcarea 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝ă!

• Fiecare persoană este eligibilă pentru administrarea dozei de vaccin dacă prezintă 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥 sau 𝐩𝐚𝐬̦𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 din Uniunea Europeană!
• Doze de vaccin disponibile: 𝐏𝐟𝐢𝐳𝐞𝐫-𝐁𝐢𝐨𝐍𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐬𝐚𝐮 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧 & 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧
• Intervalul orar 𝟖:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎

Revive Health Otopeni