Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

NOU la REVIVE HEALTH! Test rapid antigen COVID-19

Noul coronavirus 2019 (2019-nCoV) este un coronavirus ARN monocatenar. COVID-19 este o boală respiratorie cauzată de 2019-nCoV. Semnele obișnuite ale infecției includ simptome respiratorii, febră, tuse, dispnee și dificultăți de respirație. In cazurile mai grave, infecția poate cauza pneumonie, sindrom respirator acut sever, insuficiență renală și chiar deces.
Recomandările generale pentru a preveni răspândirea infecției includ spălarea regulată a mâinilor, acoperirea gurii și nasului când tușiți sau strănutați. Evitați contactul apropiat cu oricine manifestă simptome   de boli respiratorii, cum ar fi tusea și strănutul.
Testul antigen este cel mai nou tip de testare şi, în acest moment, este singurul test rapid care detectează virusul COVID-19. Acest test detectează antigeni, respectiv partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaşte.

test antigen

Testul antigen poate indica infecţia în faza acută a bolii. Acest lucru este valabil şi pentru persoanele fără simptome, dacă infecţia este activă.
Testul este de uz profesional, ceea ce înseamnă că se recomandă ca prelevarea probei și interpretarea rezultatelor să se facă de către personalul medical calificat.
La REVIVE HEALTH, efectuam pentru dumneavoastra TESTUL RAPID ANTIGEN COVID-19, acreditat si denumit BIOCREDIT COVID-19 Ag. Acesta este un test imunocromatografic de flux lateral care a adoptat sistemul dual de culori. Testul conține un tampon conjugat cu substanță de aur coloidal și o bandă de membrană pre-acoperită cu anticorpi specifici antigenului SARS-CoV-2 de pe liniile de test (T). Dacă antigenul SARS-CoV-2 este prezent în eșantionul de testare/probă, o bandă neagră vizibilă apare pe liniile de test (T), întrucât se formează un complex conjugat de particule de aur anticorp-antigen-anticorp. Linia de control (C) este folosită pentru controlul procedural și ar trebui să apară întotdeauna dacă testul este executat corect
BIOCREDIT COVID-19 Ag este o imuno-analiză cromatografică rapidă pentru detectarea calitativă a antigenului SARS-CoV-2 în nazofaringele uman. Acest  test este pentru uzul în diagnosticul profesional in-vitro și este intenționat ca un ajutor pentru diagnosticarea timpurie a infecției cu SARS-CoV-2 la pacienți cu simptome clinice. Acesta furnizează doar un rezultat de test de screening initial și trebuie executate metode de diagnostic mai amănunțite pentru a confirma infecția COVID-19.

Interpretarea Rezultatelor

[NEGATIV]
Prezența unei singure benzi roșii la linia de control (C) în interiorul ferestrei de rezultat indică un rezultat negativ.
[POZITIV]
Apar două benzi; o linie de control roșie (C) și o linie de test neagră (T).
[Invalidat]
Dacă linia de control nu apare în interiorul ferestrei de rezultate, rezultatul este considerat invalidat. Se poate ca insttrucțiunile să nu fi fost urmate corect, sau testul poate fi deteriorat. Este recomandat ca eșantionul să fie retestat.
Notă: Nu este atribuit niciun înțeles intensității de culoare sau lățimii liniei.
Caracteristici de performanta in comparatie cu testele PCR :
– Sensibilitate clinică: 92,0%
– Specificitate clinică: 98%

Timp de testare scurt: 5 ~ 8 min (dupa prelevarea probelor). Nu necesita aparate de citire.

ACEST TIP DE TEST SE EFECTUEAZA DOAR DE PERSONAL MEDICAL AUTORIZAT!