Revive Health

Dermapen 4 - Microneedling

Față + Ochi + Gât750 lei
Față + Ochi + Gât + Decolteu800 lei
Mezoterapie infuzie cocktail vitamine și NCTF 135 HA Fillmed750 lei
Dermapen2

Dermapen 4

Ce este tratamentul de microneedling medical?

Tratamentul Microneedling, numit si tratamentul cu inductie de colagen propriu, reprezinta o procedura estetica ce presupune crearea de sute de micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Terapia de microneedling este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

Tratamentul implica utilizarea unui dispozitiv medical, de forma unui stilou cu microace de unica folosinta. Sistemele de microace sunt de unica folosinta si variaza de la 12, 24, 36, 48 ace. Pielea este curățată si dezinfectata și se aplica o crema anestezica pentru a diminua disconfortul. Printr-o miscare de vibratie continua controlata se produc multiple microintepaturi in piele stimuland secretia naturala a fibrelor de colagen si elastina. Acest efect se obtine datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa o leziune, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos. Procedura dureaza in medie 15-20 minute la nivelul fetei. La sfarsitul procedurii se aplica o masca calmanta si o crema antiinflamatorie. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament. Numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata si rezultatul asteptat, acestea variaza de la 3-5-6 si se spatiaza la 2-3-4 saptamani in functie de protocolul de tratament. Senzația in timpul tratamentului este descrisa ca o senzație de usturime, în special în zonele proeminentelor osoase și în locurile în care pielea este mai subțire, cum ar fi gatul sau jurul ochilor.

  • Tratamentul cu inductie de colagen (microneedling) presupune crearea de sute micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei
  • Implica utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou
  • Efectul procedurii apare la aproximativ 4 saptamani dupa tratament

Tratamentul este in general foarte bine tolerat, iar reactiile adverse sunt extrem de rare mai ales daca sunt urmate cu strictete instructiunile inainte si dupa tratament precum si evitarea expunerii la soare.

  • Dupa procedura pacienta va prezenta roșeață și umflare ușoarăîntr-un mod similar cu arsurile solare timp de 6-48 de ore și de asemenea pot fi puncte minime de sângerare sau vânătaie
  • Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurta și se modifica în mod semnificativ în termen de cateva ore, de la roseata, la roz, deoarece microinjectiile produse de ace se inchid in 2-3 ore dupa procedura
  • Este permis machiajul a doua zi. Într-o săptămână veți observa că pielea este mai fina si mai luminoasa iar ridurile si cicatricile s-au micsorat vizibil. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedura.

In functie de necesitatea pielii dvs, vom recomanda intre 4-6 sedinte la un interval de 10-14 zile pentru rezultate vizibile. Puteti repeta tratamentul o data pe an pentru intretinerea rezultatelor. Pentru corectia cicatricilor post-acneice si pentru reducerea celulitei si grasimilor localizare, numarul minim de sedinte necesare este de 6.

Te putem ajuta? Trimite-ne un mesaj!

Echipa noastra este aici pentru tine!

    × Solicită informații