Revive Health

Hidrocolonoterapie - Angel of Water

1 Ședință350 lei
5 Ședințe1200 lei
10 Ședințe2500 lei

Hidrocolonoterapie

Ce este Angel of Water?

Angel of Water este cel mai performant sistem medical de colonhidroterapie existent pe piața la ora actuală, brevetat FDA (Federal Drugs Administration-SUA) și omologat drept clasa 2 în ceea ce privește aparatura medicală de curățare a colonului.

Angel of Water este o terapie atât de non-invazivă și sigură, încât poate fi urmată chiar și de către copii (înaintea eventualelor intervenții chirurgicale ce necesită curățarea colonului), la recomandarea medicului.

Hidrocolonoterapia este o manevră non-invazivă cu rol de curațare, întreținere, hidratare și detoxifiere a corpului sau cu scop medical (la inițiativa medicului).

În procesul de curățare, apa este introdusă în colon stimulând ușor sistemul digestiv și acțiunea peristaltică a colonului, sprijinindu-l să elimine reziduurile și să se curățe în mod natural. Infrafit are standarde meticuloase: aparate sterile, de unica folosință pentru fiecare sesiune; apa inserata în corp este filtrata, sterilizată și alcalină; apa eliminată este reținută prin intermediul unui sistem igienic ermetic. Fiecare sesiune durează între 30 și 40 minute. Totul se desfășoară intr-o sală privată și confortabilă, si nu este necesară asistență terapeutică.
Sistemul Angel of Water este complet igienic, inovativ din punct de vedere tehnologic și design și este prima alegere a spitalelor din întreaga lume.

Fie că este utilizat înaintea unui examen colonoscopic, radiologic, ca procedura preoperatorie preliminară, sau de detoxifiere, Angel of Water este soluția cea mai sigură, cea mai eficientă și simplă din lume.

 • sonda de unică folosință este lubrifiată și fixată în fața Beneficiarului;
 • sistemul este pregătit cu apă la temperatura corpului și sterilizată;
 • când totul este pregătit, se începe sesiunea care durează între 30- 45 minute;
 • pacientul se așază într-o poziție confortabilă pentru a introduce sonda mică, subțire (sub 1 cm) în rect;
 • apa filtrată, alcalină și sterilizată este ușor împinsă în colon cu scopul de a stimula acțiunea peristaltică, colonul curățându-se în mod natural și în ritmul său biologic în timpul sesiunii pacientul va ține încordat rectul pentru ca apa să pătrundă cât mai sus în colon și îl va relaxa atunci când va simți o presiune abdominală (asemănătoare unei crampe); va repeta acțiunea până la finalul sesiunii.
 • la sfârșitul sesiunii, sistemul este prevazut cu duș pentru a vă face toaleta.

În linie generală, se recomandă o serie de câte 5-7 tratamente ca parte a protocolului de detoxifiere, ceea ce permite o curățare completă a întregului colon. În primele 3-4 sesiuni se elimină reziduurile de suprafață. Începând cu sesiunea 3-4 se generează și desprinderea plăcii mucoide, adică acele reziduuri care, în timp, s-au solidificat în pliurile colonului.

Un mod de viață sănătos începe cu un colon sănătos.

Colonul reprezintă sistemul de canalizare al organismului, și este important să fie curățat periodic. Curățarea colonului este o modalitate de îndepărtare a plăcii mucoide și a toxinelor, favorizând însănătoșirea florei intestinale, ceea ce este un factor determinant în privința imunității, nivelului de energie, și în accelerarea procesului de regenerare ceea ce conduce la revigorarea întregului organism.

Din totalul factorilor favorizanți ai îmbolnăvirii, 90% îi reprezintă un colon murdar. În pliurile colonului se depozitează deșeuri și ouă de paraziți, sub formă de mucus întărit precum o tencuială, amestecat cu materii fecale, alcătuind așa numita placă mucoidă.

“Fiind extrem de acide, reziduurile penetrează peretele colonic, iar toxinele se resorb în sânge, limgă, umori și spații interstitiale. Practic, funcția intestinului gros este răsturnată; deșeurile nu se mai elimină în totalitate, ci infestează sângele și degradează funcțiile interne. De a lungul anilor, se pot depozita în intestine 2,5-18 kg de materie parțial digerată, reziduuri metabolice, resturi de medicamente și alte chimicale toxice ingerate odată cu alimentele, prin piele, respirație, de la produse cosmetice și produse de curățenie (detergenți, șampoane, vopsea de păr etc). Eliminarea lor se face în regim de preaplin, spațiul liber din colon având uneori diametrul unui creion. Această eroare funcțională ne îndepărtează de sănătate încet dar sigur”- Dezintoxicarea – Magia vindecării – Dr Virginia Faur & Dr Remus Tănase

Toti suntem obișnuiți să ne curățăm zilnic exteriorul, faţa, mâinile și corpul. La fel de important este să ne curățăm și interiorul corpului.

Toxicitatea colonului este asociată cu: constipație, diaree, probleme de piele, riduri, iritabilitate, incapacitatea de a slăbi, insomnii, hipertensiune, slăbirea inimii, dureri de cap, tulburări mentale, artrite, abdomen umflat, hemoroizi, respirație grea, respirație urât mirositoare(halitoză), hipoglicemie, depresie, oboseală, slăbiciune, probleme de prostată, probleme menstruale, foame, gaze, miros urât al corpului, celulită (apare datorită depozitării de toxine între țesuturile conective), rigiditate și dureri articulare, etc.

 • Se vor evita alimentele care generează gaze timp de două zile înainte de tratament și mai cu seama cu 24 ore înainte. Aceste alimente includ: zahăr, produse pe bază de făină (pâine, paste, prăjituri, etc.), alcool, băuturi acidulate (in special Diet Coke), proteine non vegetale și carne.
 • Se vor consuma 2-3 L apă pe zi timp de 2-3 zile înainte de terapia Angel of Water pentru a asigura un nivel de hidratare optim.
 • Se vor consuma sucuri proaspete din legume – bogate in substanțe hrănitoare, care ajută la ușurarea conținutului intestinului; (sfecla, morcov, ghimbir, țelină și spanac)
 • Se vor consuma multe lichide, apă pură filtrată, sucuri din fructe și legume proaspete, ceaiuri din diverse ierburi. Substanțele nutritive vor fi absorbite mult mai eficient datorită curățării colonului, așadar se va profita de acest lucru și se va oferi organismului ceva care să îi fie util!
 • Se va consuma hrană ușoară. Ex: supe pasate și mâncare fiartă în primele 24 ore după sesiune în scopul reducerii formării gazelor și facilitării digestiei.
 • Se va evita consumul consumul de carne timp de cel puțin trei zile.
 • Se va acorda atenție respirației și gândurilor. Energia emoțională este de asemenea afectată în timpul terapiei de curățare a colonului.

In procesul de curatare, apa este introdusa in colon stimuland usor sistemul digestiv si actiunea peristaltica a colonului, sprijinindu-l sa elimine reziduurile si sa se curate in mod natural. Infrafit are standarde meticuloase: aparate sterile, de unica folosinta pentru fiecare sesiune; apa inserata in corp este filtrata, sterilizata si alcalina; apa eliminata este retinuta prin intermediul unui sistem igienic ermetic. Fiecare sesiune dureaza intre 30 si 40 minute. Totul se desfasoara intr-o sala privata si comfortabila, si nu este necesara asisitenta terapeutica.
Sistemul Angel of Water este complet igienic, inovativ din punct de vedere tehnologic si design si este prima alegere a spitalelor din intreaga lume.

Fie ca este utilizat inaintea unui examen colonoscopic, radiologic, ca procedura preoperatorie preliminara, sau de detoxifiere, Angel of Water este solutia cea mai sigura, cea mai eficienta si simpla din lume.

Diferența dintre Colonhidroterapie și Clismă constă în primul rând în eficiență. Clisma curăță doar zona rectală și zona inferioară a colonului, aproximativ 8-12 cm, în timp ce prin colonhidroterapie se curăță complet întreaga suprafață a intestinului gros.  

-tulburări digestive- constipație, diaree, digestie lentă, distensie abdominală, meteorism, iflamații, ulcerații, colon spastic, disbioză, afecțiuni hepatice, diverticulită, sindromul intestinului iritabil.

-parazitoze intestinale- viermi, bacterii, fungi (în special Candida)

-tulburări metabolice și de excreție- imposibilitatea de a slăbi oricât de multe și drastice diete ai ține sau imposibilitatea de a lua în greutate, sindrom de malabsorbție, edeme, celulită (toxinele se depozitează în celulele grase; organismul este forțat să producă mai multe celule grase pentru a putea scoate excesul de toxine din circulație, protejând astfel organele importante)

-probleme dermatologice- acnee, psoriazis, eczeme, cearcăne, riduri, transpirație excesivă sau urât mirositoare, îmbătrânire precoce a pielii (pielea este cel mai mare organ de excreție, orice dezechilibru al unuia sau mai multor organe excretorii le forțează pe celelalte să îi suplinească funcțiile)

-probleme osteo-articulare- artrita, reumatism, durere, mobilitate redusă 

-oboseală cronică, nivele scăzute de energie, somnolență, iritabilitate, depresie, migrene

-afecțiuni imunologice- astm, alergii, imunitate scăzută (răceli, infecții frecvente)

-scăderea capacității de concentrare, de memorare și a clarității mentale 

-tulburări circulatorii, toxemie

Dacă aveți unul sau mai multe din simptomele enumerate mai sus, Colonhidroterapia este o soluție pentru dumneavoastră. De asemenea, această terapie este de un real folos persoanelor bolnave de cancer prin ajutorul dat organismului în eliminarea toxinelor rezultate din dezintegrarea tumorilor în cazul celor ce urmează un program metabolic de tratament sau a substanțelor toxice utilizate în cadrul chimioterapiei. O altă utilitate majoră a acestei metode este ca mijloc de pregătire pentru intervenții chirurgicale sau diferite metode de investigație (colonoscopie, biopsii) asigurând un diagnostic mai precis și evitând stările de rău produse de ingestia diferitelor substanțe utilizate în mod curent.   

NU se recomandă ședințe de Colonhidroterapie: 

 • în primul și ultimul trimestru de sarcină 
 • în cazul insuficienței cardiace severe
 • în cazul perforațiilor intestinale
 • în cazul carcinoamelor rectale
 • în cazul fisurilor sau fistulelor anale
 • în cazul hemoroizilor severi
 • în cazul herniilor abdominale
 • în cazul insuficienței renale
 • la mai puțin de 3 luni după o operație pe colon sau rect
 • la mai puțin de 3 luni după o operație abdominală
 • în cazul cirozei
 • în cazul anemiilor severe
 • în cazul cancerului rectal 

Colonhidroterapia atenuează simptomele de răceală și gripă, constipația, diareea, alergiile, probleme ale sinusurilor, dureri de spate, dureri musculare. Această terapie este recomandată în vederea îmbunătățirii eficien'ei metabolismului, în tratarea problemelor dermatologice, a oboselii cronice, a artritei. Se recomandă de asemeni, în curele de detoxifiere, în curele de slăbire, în tratarea celulitei, în vederea reglării tranzitului intestinal.

Durata unei ședințe de colonhidroterapie variază între 30 și 45 de minute, timp în care colonul dumneavoastră va fi irigat cu aproximativ 30 de litri de apă purificată, încălzită la o temperatură plăcută corpului dumneavoastră (37-39 grade Celsius), la o intensitate de 0.07 bar. 

O ședință de Angel of Water poate fi definită ca o experiență confortabilă și relaxată, foarte populară în clinicile din străinătate. 

Eliminarea toxinelor acumulate de-a lungul anilor, nu se poate face într-o singură zi. Numărul de ședințe variază de la un individ la altul, în funcție de dietă, istoricul medical și așteptările sale privind detoxifierea organismului.

Te putem ajuta? Trimite-ne un mesaj!

Echipa noastra este aici pentru tine!

  × Solicită informații