Revive Health

Hydrafacial

Clean Face350 lei
Booster (Dermabuilder, Britenol, Regen GF)120 lei
Tratament Regenerare și Tratare Scalp, Stimulare Creșterea Părului- Keraviv Hydrafacial3750 lei
Booster Zein Obagi Rozatrol370 lei
Booster Zein Obagi Brightalive370 lei
Circadia Skin Energizing System + Produse de Îngrijire pentru Acasă (Chrono-Peptide Booster)1900 lei
Circadia Vital Defebse System + Produse de Îngrijire pentru Acasă (Protec Plus Booster)1900 lei

Hydrafacial

Ce este tratamentul Hydrafacial?

Aparatul HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul medical- estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică, oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului. HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.  În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

Vortex-Cleaning™ Soluțiile speciale de curățare și eliminare ale impurităților acționează la nivelul pielii cu ajutorul vortexului

Vortex-Extraction™ Extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează blând, cu ajutorul unui vacuum special, acționat de puterea vortexului

Vortex-Fusion™- Substanțele hidratante și antioxidanții sunt transmise în piele prin aplicatorul special, îmbunătățind aspectul pielii, indiferent de problemele cu care se confruntă pacientul

Soluțiile utilizate în timpul tratamentului au fost concepute să trateze punctual diferite afecțiuni ale pielii precum acneea, porii dilatați, ridurile fine, arsurile solare sau hiperpigmentațiile.

Activ-4™- Soluție cu acțiune multiplă: curăță intens porii și elimină impuritățile, pregătind tenul pentru extracții

Beta-HD™- Bazată pe acid beta hidroxi, această soluție este utilizată în timpul extracțiilor, contribuie la decongestionarea porilor și disclocarea impurităților.

Antiox-6™- Bogată în antioxidanți, această soluție ajută la combaterea radicalilor liberi și protejează celulele de factorii nocivi ai mediului înconjurător.

GlySal Prep™- Obținută prin combinarea acidului glicolic și salicilic, realizează un peeling superficial care nu agresează tenul, având efect antibacterian

DermaBuilder™- Rolul acestei soluții este de a stimula producția de colagen și de a întări structura celulară, contribuind la reducerea ridurilor fine

Beneficii

Tratament hidrodermoabraziune Hydrafacial

Tratamentul HydraFacial oferă rezultate imediate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără a necesita o perioadă de recuperare. Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate că tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.

De ce sa alegi?

Motive pentru a încerca tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

HydraFacial este unul dintre tratamentele favorite ale starurilor înainte de aparițiile pe covorul roșu. Celebrități precum Beyonce, Ethan Hawke, Matthew McConaughey  sau Paris Hilton apelează la această procedurăori de câte ori își simț tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.

Își respectă promisiunea: tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Este o procedură simplă, rapidă și relaxantă, care lasă tenul curat și sănătos.

Pielea va arăta din ce în ce mai bine: Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsură ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante.

Rezultate vizibile, fără efecte secundare: La finalul ședinței, veți observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Nici urmă de roseață sau iritații!

Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: Pentru fiecare pacient se folosesc seturi diferite de aplicatoare, iar tratamentul se programează în funcțiile de nevoile fiecărui tip de ten.

Te putem ajuta? Trimite-ne un mesaj!

Echipa noastra este aici pentru tine!

    × Solicită informații