Revive Health

Procesul Intraceuticals

Intraceuticals Rejuvenate Serum 500 lei
Intraceuticals Clarity Serum 600 lei
Intraceuticals Opulence Serum 600 lei
Intraceuticals Rejuvenate Serum + Atoxelene 750 lei
Pachet Rejuvenate 6 fiole (6 ședințe) + produse pentru acasă 3500 lei
Pachet Clarity 6 fiole (6 ședințe) + produse pentru acasă 3750 lei
Pachet Intraceuticals Opulence 6 fiole (6 ședințe) + produse pentru acasă 3750 lei
Intraceuticals Booster Serum adăugat la orice ședință (vit A, vit C +3, antioxidanți, colagen) +120 lei

Intraceuticals

Totul despre Intraceuticals

Intraceuticals a revoluționat utilizarea acidului hialuronic ca agent de hidratare excepțional și ca sistem excepțional de livrare a anumitor ingrediente. Cercetarea de ultimă generație a condus la dezvoltarea tehnologiei brevetate „Hyaluronic Layering”(STRATIFICARE HIALURONICA) Intraceuticals, care se află la baza regimurilor Intraceuticals de îngrijire a pielii.

Marca Intraceuticals include seruri de talie profesională, care sunt aplicate în funcție de un protocol de tratament specific. Există 5 categorii de tratamente și de îngrijire a pielii.

Intraceuticals a combinat beneficiile extraordinare ale oxigenului hiperbaric rafinat cu îngrijirea cosmetică a pielii pentru a crea tratamentul Intraceuticals.

Pe baza cercetărilor desfășurate de universitățile de top din Australia, Intraceuticals a dezvoltat un ser care, dacă este administrat împreună cu oxigenul, reface imediat pielea și o hidratează, pentru a reduce apariția liniilor fine și a ridurilor.

Metoda de aplicare a tratamentului Intraceuticals utilizează oxigenul hiperbaric pentru a promova administrarea serurilor Intraceuticals în piele. Aplicatorul de ser creează o bulă de presiune hiperbarică pentru a începe hidratarea osmotică și aplicarea ingredientelor. Procesul de trecere ușoară pe suprafața pielii, respectând un anumit tipar, asigură o experiență relaxantă și confortabilă pentru client, și îi oferă terapeutului posibilitatea de a realiza tratament creativ și meditativ. Caracterul elementar al oxigenului inspiră și revigorează.

Intraceuticals a revoluționat utilizarea acizilor hialuronici cu greutăți multiple, atât ca agent de hidratare excepțional, cât și ca sistem de administrare a ingredientelor pentru combaterea îmbătrânirii și eliminarea anumitor probleme. Cercetarea de ultimă generație a condus la dezvoltarea tehnologiei brevetate „Hyaluronic Layering” Intraceuticals, care se află la baza regimurilor Intraceuticals de îngrijire a pielii.

Acidul hialuronic este factorul de hidratare naturală al pielii, contribuind la îmbunătățirea hidratării pielii și la refacerea hidrodinamică a rezervorului de hidratare naturală a pielii. Acidul hialuronic face parte dintr-o matrice de lichide, păstrând pielea fermă și tânără. Stimularea nivelurilor de acid hialuronic conduce la refacerea volumului natural al pielii pentru a defini în mod vizibil conturul facial și a reduce aspectul ridurilor.

Deshidratarea reprezintă o cauză majoră a liniilor fine și a ridurilor și este direct corelată cu diminuarea naturală a acidului hialuronic din piele. Intraceuticals a stăpânit puterea mai multor acizi hialuronici cu greutate pentru a combate în mod cuprinzător efectele îmbătrânirii pielii.

ACIZI HIALURONICI CU GREUTATE MICĂ

Sistemul de revitalizare Intraceuticals

Greutățile mici de acizi hialuronici revitalizează pielea. Fără o primă revitalizare a pielii cu ajutorul hidratării, umiditatea nu se absoarbe. Acizii hialuronici cu greutate mică absorb umiditatea și ingredientele eficace pentru piele, pentru a conduce la un volum și hidratare îmbunătățite ale pielii.

ACIZI HIALURONICI CU GREUTATE MEDIE

Sistemul de refacere Intraceuticals

Greutățile medii de acizi hialuronici refac pielea și asigură un rezervor de ingrediente eficace pe care pielea le poate absorbi. Acizii hialuronici cu greutate medie completează ingredientele și asigură o hidratare profundă pe tot parcursul zilei.

ACIZI HIALURONICI CU GREUTATE MARE

Sistemul de protejare Intraceuticals

 Greutățile mari de acizi hialuronici protejează suprafața pielii împotriva uscării și a condițiilor de mediu dificile, menținând hidratarea pielii și oferind o barieră care asigură respirația pielii. Pielea arată mai netedă și mai fermă.

Tehnologia proprietară Intraceuticals a condus la apariția celui mai recent sistem pentru îngrijirea pielii - stratificarea acidului hialuronic în trei etape. Straturile se suprapun pentru a asigura o hidrodinamică perfectă, conducând la o administrare profundă și constantă a ingredientelor de hidratare și eficace. Acizii hialuronici cu greutăți multiple sunt încadrați în fiecare interval pentru a vă revitaliza, reface și proteja pielea.

Te putem ajuta? Trimite-ne un mesaj!

Echipa noastra este aici pentru tine!

    × Solicită informații