Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 6-12 ore

Revive Health Voluntari

În contextul actual este mai mult decât necesar ca diagnosticarea să fie una precisă și mai ales urgentă! Astfel, centrul de testare drive-thru COVID Pipera, Revive Health îți oferă numeroase servicii printre care se află și următoarele:

Testare RT-PCR  – 390 lei

Test RT-PCR PLUS – 440 lei

Testare anticorpi IgG și IgM:

– test de anticorpi IgG – 150 lei
– test de anticorpi IgM – 95 lei

Test antigen COVID-19 – 150 lei

Vaccin anti COVID – gratuit

Testare serologica anticorpi anti proteina SPIKE

Pachete de analize medicale uzuale – 450 lei

Pachet analize medicale post infecție COVID – 730 lei

Pentru pachetele de analize și serviciile ce necesită recoltare de sânge, vei intra cu mașina în zona de recepție pentru a furniza datele și pentru a achita, iar mai apoi va trebui să parchezi lângă camera de recoltare. Totul se va întâmpla cu un contact minim și în condiții de siguranță!

Pe lângă serviciile de depistare a prezenței virusului, precum teste PCR COVID sau un simplu test antigen COVID, poți alege și să te vaccinezi la Revive Health!

Solicită administrarea dozelor de vaccin anti COVID prin alegerea centrului de testare COVID Pipera – drive thru – Revive Health!

× Solicită informații
S-A DESCHIS O NOUĂ LOCAȚIE REVIVE HEALTH ÎN AEROPORTUL OTOPENI

Vino în centrul de testare rapidă din cadrul Aeroportul Internațional Otopeni - Calea Bucureștilor, nr. 224F (vis-a-vis de terminalul plecări, la 2 minute de mers pe jos) în fiecare zi, non-stop, începând cu data de 3 Mai și testează-te pentru călătorii în siguranță!

  • Cel mai rapid rezultat pentru testarea RT-PCR
  • Timpul de rezultat pentru testare ANTIGEN RAPID - rezultat în 5 minute