Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Testare anticorpi IgG și IgM

Testul de anticorpi IgG si IgM reprezinta cercetarile realizate pentru a studia cu exactitate daca organismul a produs imunoglobuline specifice expunerii la noul coronavirus. Anticorpii sunt produsi de sistemul nostru pentru a ne proteja de infectii.
IgM fiind primul anticorp ce apare ca raspuns la antigenele coronavirusului, iar IgG apare ca raspuns imun secundar la mai mult timp de la expunere. Ambele vor fi detectabile cu ajutorul unui test anticorpi covid.

In momentul in care organismul uman este amenintat de un agent infectios care poate fi sub mai mult forme, printre care se afla si diverse virusuri, precum SARS-CoV-2, produce anticorpi IgG si IgM care sunt specifici acestui tip de virus. Pentru detectarea nivelului acestora, se pot afectua teste de laborator cu ajutorul metodelor imunologice.

Test de anticorpi IgG – 130 lei
Test de anticorpi IgM – 95 lei

Test anticopri IGG

Servicii de recoltare cu deplasare la domiciliu/sediul companiei:

Prestarea serviciilor de recoltare exsudat Oro-Faringian si Nazo-Faringian la domiciliu este special creata pentru a fi avantajoasa – familiilor cu persoane in varsta sau copii care nu doresc sa se expuna sau nu au posibilitatea de a se deplasa – si pentru cei ce vor sa beneficieze de testare in confortul propriei case.
Cost suplimentar deplasare personal medical – 150 lei (extra fata de serviciile oferite) – se va solicita taxa unica indiferent de numarul persoanelor testate
Pentru companii oferim posibilitatea de a efectua testarile la sediul acestora si de a beneficia de o oferta personalizata in functie de numarul persoanelor testate.

In centrele Revive Health atat in cel din parcarea Aeroportului Henri-Coanda, cat si in cel din Jolie Ville – poti beneficia de un test de anticorpi pentru a afla valorile si nivelul anticorpilor pe care organismul tau i-a dezvoltat in urma infectiei cu virusul SARS-CoV-2 sau post vaccinare COVID-19.

Alege un test anticorpi coronavirus efectuat de specialistii din centrele Revive Healh!

Testările se fac zilnic, între orele 08:00 și 21:00

× Solicită informații

S-a deschis noul centru Revive Health de testare și vaccinare COVID-19 în Mogoșoaia!

  • Intervalul orar vaccinare 8:00 – 20:00
  • Intervalul orar testare 8:00 – 21:00
  • Număr de telefon: +40 764 328 691

Revive Health Balotesti