Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 24 ore

Testare anticorpi IgG și IgM

Testul de anticorpi IgG si IgM reprezinta cercetarile realizate pentru a studia cu exactitate daca organismul a produs imunoglobuline specifice expunerii la noul coronavirus. Anticorpii sunt produsi de sistemul nostru pentru a ne proteja de infectii.
IgM fiind primul anticorp ce apare ca raspuns la antigenele coronavirusului, iar IgC apare ca raspuns imun secundar la mai mult timp de la expunere. Ambele vor fi detectabile cu ajutorul unui test anticorpi covid.

Test de anticorpi IgG – 150 lei
Test de anticorpi IgM – 95 lei

Servicii de recoltare cu deplasare la domiciliu/sediul companiei:

Prestarea serviciilor de recoltare exsudat Oro-Faringian si Nazo-Faringian la domiciliu este special creata pentru a fi avantajoasa – familiilor cu persoane in varsta sau copii care nu doresc sa se expuna sau nu au posibilitatea de a se deplasa – si pentru cei ce vor sa beneficieze de testare in confortul propriei case.
Cost suplimentar deplasare personal medical – 250 lei (extra fata de serviciile oferite) – se va solicita taxa unica indiferent de numarul persoanelor testate
Pentru companii oferim posibilitatea de a efectua testarile la sediul acestora si de a beneficia de o oferta personalizata in functie de numarul persoanelor testate.

× Solicită informații
NOU LA REVIVE HEALTH!
TESTARE ANTICORPI NEUTRALIZANȚI ANTI-PROTEINA SPIKE (S)

Recomandări pentru determinarea anticorpilor anti-proteina SPIKE (S):
o Evaluarea răspunsului imun după vaccinare;
o Evaluarea răspunsului imun după infecția cu SARS-CoV-2.

Vino în centrul drive-thru din Șoșeaua Erou Iancu Nicolae, nr. 103bis (parcare Jolie Ville) în fiecare zi, în intervalul orar 8:00 – 21:00 și testează-ți nivelul de anticorpi!

Evită aglomerația din clinicile medicale! Vino cu masina personală și parchează lângă punctul de recoltare! Accesul în zona de recoltare este permis unei singure persoane!