Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 6-12 ore

Testare anticorpi IgG și IgM

Testul de anticorpi IgG si IgM reprezinta cercetarile realizate pentru a studia cu exactitate daca organismul a produs imunoglobuline specifice expunerii la noul coronavirus. Anticorpii sunt produsi de sistemul nostru pentru a ne proteja de infectii.
IgM fiind primul anticorp ce apare ca raspuns la antigenele coronavirusului, iar IgG apare ca raspuns imun secundar la mai mult timp de la expunere. Ambele vor fi detectabile cu ajutorul unui test anticorpi covid.

Test de anticorpi IgG – 150 lei
Test de anticorpi IgM – 95 lei

Test anticopri IGG

Servicii de recoltare cu deplasare la domiciliu/sediul companiei:

Prestarea serviciilor de recoltare exsudat Oro-Faringian si Nazo-Faringian la domiciliu este special creata pentru a fi avantajoasa – familiilor cu persoane in varsta sau copii care nu doresc sa se expuna sau nu au posibilitatea de a se deplasa – si pentru cei ce vor sa beneficieze de testare in confortul propriei case.
Cost suplimentar deplasare personal medical – 250 lei (extra fata de serviciile oferite) – se va solicita taxa unica indiferent de numarul persoanelor testate
Pentru companii oferim posibilitatea de a efectua testarile la sediul acestora si de a beneficia de o oferta personalizata in functie de numarul persoanelor testate.

In centrele Revive Health atat in cel din parcarea Aeroportului Henri-Coanda, cat si in cel din Jolie Ville – poti beneficia de un test de anticorpi pentru a afla valorile si nivelul anticorpilor pe care organismul tau i-a dezvoltat in urma infectiei cu virusul SARS-CoV-2 sau post vaccinare COVID-19.

Alege un test anticorpi coronavirus efectuat de specialistii din centrele Revive Healh!

Testările se fac zilnic, între orele 08:00 și 21:00

× Solicită informații
S-A DESCHIS O NOUĂ LOCAȚIE REVIVE HEALTH ÎN AEROPORTUL OTOPENI

Vino în centrul de testare rapidă din cadrul Aeroportul Internațional Otopeni - Calea Bucureștilor, nr. 224F (vis-a-vis de terminalul plecări, la 2 minute de mers pe jos) în fiecare zi, non-stop, începând cu data de 3 Mai și testează-te pentru călătorii în siguranță!

  • Cel mai rapid rezultat pentru testarea RT-PCR
  • Timpul de rezultat pentru testare ANTIGEN RAPID - rezultat în 5 minute