Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Testare anticorpi IgG și IgM

Testul de anticorpi IgG si IgM reprezinta cercetarile realizate pentru a studia cu exactitate daca organismul a produs imunoglobuline specifice expunerii la noul coronavirus. Anticorpii sunt produsi de sistemul nostru pentru a ne proteja de infectii.
IgM fiind primul anticorp ce apare ca raspuns la antigenele coronavirusului, iar IgG apare ca raspuns imun secundar la mai mult timp de la expunere. Ambele vor fi detectabile cu ajutorul unui test anticorpi covid.

In momentul in care organismul uman este amenintat de un agent infectios care poate fi sub mai mult forme, printre care se afla si diverse virusuri, precum SARS-CoV-2, produce anticorpi IgG si IgM care sunt specifici acestui tip de virus. Pentru detectarea nivelului acestora, se pot afectua teste de laborator cu ajutorul metodelor imunologice.

Test de anticorpi IgG – 150 lei
Test de anticorpi IgM – 95 lei

Test anticopri IGG

Servicii de recoltare cu deplasare la domiciliu/sediul companiei:

Prestarea serviciilor de recoltare exsudat Oro-Faringian si Nazo-Faringian la domiciliu este special creata pentru a fi avantajoasa – familiilor cu persoane in varsta sau copii care nu doresc sa se expuna sau nu au posibilitatea de a se deplasa – si pentru cei ce vor sa beneficieze de testare in confortul propriei case.
Cost suplimentar deplasare personal medical – 250 lei (extra fata de serviciile oferite) – se va solicita taxa unica indiferent de numarul persoanelor testate
Pentru companii oferim posibilitatea de a efectua testarile la sediul acestora si de a beneficia de o oferta personalizata in functie de numarul persoanelor testate.

In centrele Revive Health atat in cel din parcarea Aeroportului Henri-Coanda, cat si in cel din Jolie Ville – poti beneficia de un test de anticorpi pentru a afla valorile si nivelul anticorpilor pe care organismul tau i-a dezvoltat in urma infectiei cu virusul SARS-CoV-2 sau post vaccinare COVID-19.

Alege un test anticorpi coronavirus efectuat de specialistii din centrele Revive Healh!

Testările se fac zilnic, între orele 08:00 și 21:00

× Solicită informații

S-a deschis 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗 - 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐯𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 în parcarea 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝ă!

• Fiecare persoană este eligibilă pentru administrarea dozei de vaccin dacă prezintă 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥 sau 𝐩𝐚𝐬̦𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 din Uniunea Europeană!
• Doze de vaccin disponibile: 𝐏𝐟𝐢𝐳𝐞𝐫-𝐁𝐢𝐨𝐍𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐬𝐚𝐮 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧 & 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧
• Intervalul orar 𝟖:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎

Revive Health Otopeni