Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 24 ore

Testare anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S)

Vaccinurile disponibile de la sfârșitul anului 2020 ajută organismul să dezvolte imunitate față de virusul SARS-CoV-2, care determină infecția COVID-19. Cele produse de Pfizer/BioNTech și de Moderna utilizează tehnologia ce se bazează pe ARN-ul mesager. ARN-ul mesager pătrunde în celulele umane, unde transmite informația necesară producerii proteinelor proprii virale, față de care, ulterior, se vor dezvolta anticorpii.

Odată formați anticorpii, organismul este pregătit să lupte cu infecția COVID-19 atunci când intră în contact cu virusul SARS-CoV-2. Aceste vaccinuri determină atât răspuns umoral, sinteza de anticorpi neutralizanți, cât și răspuns imun celular (celule cu memorie) față de antigenul S (spike), ambele putând contribui la protecția împotriva infecției.

Vaccinurile împotriva COVID-19 pe bază de ARN mesager urmăresc sintetizarea în organismul uman a acestei proteine Spike, în lipsa infecției cu virusul SARS-CoV-2, pentru a construi imunitate. Vaccinurile împotriva COVID-19 declanșează în organismul uman un răspuns imun similar celui declanșat de infecția cu virusul SARS-CoV-2.
Anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S). Aceasta analiza se face special dupa vaccin

Recomandări pentru determinarea anticorpilor anti-proteina spike (S):

Evaluarea raspunsului imun dupa vaccinare;
Evaluarea raspunsului imun dupa infectia cu SARS-CoV-2.

× Solicită informații
NOU LA REVIVE HEALTH!
TESTARE ANTICORPI NEUTRALIZANȚI ANTI-PROTEINA SPIKE (S)

Recomandări pentru determinarea anticorpilor anti-proteina SPIKE (S):
o Evaluarea răspunsului imun după vaccinare;
o Evaluarea răspunsului imun după infecția cu SARS-CoV-2.

Vino în centrul drive-thru din Șoșeaua Erou Iancu Nicolae, nr. 103bis (parcare Jolie Ville) în fiecare zi, în intervalul orar 8:00 – 21:00 și testează-ți nivelul de anticorpi!

Evită aglomerația din clinicile medicale! Vino cu masina personală și parchează lângă punctul de recoltare! Accesul în zona de recoltare este permis unei singure persoane!