Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 6-12 ore

Testare anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S)

Vaccinurile disponibile de la sfârșitul anului 2020 ajută organismul să dezvolte imunitate față de virusul SARS-CoV-2, care determină infecția COVID-19. Cele produse de Pfizer/BioNTech și de Moderna utilizează tehnologia ce se bazează pe ARN-ul mesager. ARN-ul mesager pătrunde în celulele umane, unde transmite informația necesară producerii proteinelor proprii virale, față de care, ulterior, se vor dezvolta anticorpii.

Odată formați anticorpii, organismul este pregătit să lupte cu infecția COVID-19 atunci când intră în contact cu virusul SARS-CoV-2. Aceste vaccinuri determină atât răspuns umoral, sinteza de anticorpi neutralizanți, cât și răspuns imun celular (celule cu memorie) față de antigenul S (spike), ambele putând contribui la protecția împotriva infecției.

anticorpi neutralizanti anti-proteina SPIKE

Vaccinurile împotriva COVID-19 pe bază de ARN mesager urmăresc sintetizarea în organismul uman a acestei proteine Spike, în lipsa infecției cu virusul SARS-CoV-2, pentru a construi imunitate. Vaccinurile împotriva COVID-19 declanșează în organismul uman un răspuns imun similar celui declanșat de infecția cu virusul SARS-CoV-2.
Anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S). Aceasta analiza se face special dupa vaccin

Recomandări pentru determinarea anticorpilor anti-proteina spike (S):

Evaluarea raspunsului imun dupa vaccinare;
Evaluarea raspunsului imun dupa infectia cu SARS-CoV-2.

Testările se fac zilnic în intervalul orar 08:00 și 12:00

× Solicită informații
S-A DESCHIS O NOUĂ LOCAȚIE REVIVE HEALTH ÎN AEROPORTUL OTOPENI

Vino în centrul de testare rapidă din cadrul Aeroportul Internațional Otopeni - Calea Bucureștilor, nr. 224F (vis-a-vis de terminalul plecări, la 2 minute de mers pe jos) în fiecare zi, non-stop, începând cu data de 3 Mai și testează-te pentru călătorii în siguranță!

  • Cel mai rapid rezultat pentru testarea RT-PCR
  • Timpul de rezultat pentru testare ANTIGEN RAPID - rezultat în 5 minute