Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 24 ore

Teste Antigen Covid-19

Testul antigen este cel mai nou tip de testare si, in acest moment, este singurul test rapid care detecteaza virusul COVID-19. Acest test detecteaza antigeni, respectiv partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaste.
Testul antigen poate indica infectia in faza acuta a bolii. Acest lucru este valabil si pentru persoanele fara simptome, daca infectia este activa.
Pret test antigen Covid-19 – 150 lei (rezultat in limba romana si engleza)

Test Antigen Covid – Totul este acum mai usor – Recoltare direct la domiciliu si la sediul companiei

Acum poti solicita testarea direct acasa la tine sau la sediul firmei! Aceasta modalitate de testare cu deplasarea echipei este optima pentru familiile cu persoane varstnice si mai ales pentru cei ce nu vor sa se supuna riscurilor. In cazul organizatiilor, care au un numar mai mare de angajati – aceasta poate fi solutia optima!
Pentru recoltarea exsudatului Nazo-Faringian si Oro-Faringian la domiciliu este necesară achitarea unei taxe extra de 250 lei. Pentru companii se pot face oferte personalizate in functie de numarul persoanelor testate.

× Solicită informații
NOU LA REVIVE HEALTH!
TESTARE ANTICORPI NEUTRALIZANȚI ANTI-PROTEINA SPIKE (S)

Recomandări pentru determinarea anticorpilor anti-proteina SPIKE (S):
o Evaluarea răspunsului imun după vaccinare;
o Evaluarea răspunsului imun după infecția cu SARS-CoV-2.

Vino în centrul drive-thru din Șoșeaua Erou Iancu Nicolae, nr. 103bis (parcare Jolie Ville) în fiecare zi, în intervalul orar 8:00 – 21:00 și testează-ți nivelul de anticorpi!

Evită aglomerația din clinicile medicale! Vino cu masina personală și parchează lângă punctul de recoltare! Accesul în zona de recoltare este permis unei singure persoane!