Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Teste Antigen Covid-19

Testul antigen este cel mai nou tip de testare si, in acest moment, este singurul test rapid care detecteaza virusul COVID-19. Acest test detecteaza antigeni, respectiv partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaste.
Testul antigen poate indica infectia in faza acuta a bolii. Acest lucru este valabil si pentru persoanele fara simptome, daca infectia este activa.
Pret test antigen Covid-19 – 99 lei (rezultat in limba romana si engleza)

Test Antigen Covid

Totul este acum mai usor – Recoltare direct la domiciliu si la sediul companiei

Ai nevoie de un test antigen Covid? Pentru inceput trebuie sa stii faptul ca acest tip de testrare este potrivit pentru depistarea infectiei active Covid-19. Un test antigen Covid este potrivit pentru a afla daca virusul este prezent in organism in momentul testarii, fiind o metoda valida, ce poate fi utilizata in primele zile de la debutul simptomelor.

Acum poti solicita testarea direct acasa la tine sau la sediul firmei! Aceasta modalitate de testare cu deplasarea echipei este optima pentru familiile cu persoane varstnice si mai ales pentru cei ce nu vor sa se supuna riscurilor. In cazul organizatiilor, care au un numar mai mare de angajati – aceasta poate fi solutia optima!
Pentru recoltarea exsudatului Nazo-Faringian si Oro-Faringian la domiciliu este necesară achitarea unei taxe extra de 150 lei. Pentru companii se pot face oferte personalizate in functie de numarul persoanelor testate.

× Solicită informații

S-a deschis noul centru de testare și vaccinare COVID-19 Revive Health în parcarea Hornbach Balotești

  • Doze de vaccin disponibile: Pfizer BioNTech sau Johnson&Johnson
  • Intervalul orar de vaccinare 08:00-20:00
  • Intervalul orar de testare 08:00-21:00

Revive Health Balotesti