Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 24 ore

Teste RT PCR COVID-19

Testul de referinta RT-PCR SARS-CoV-2 reprezinta metoda gold standard de testare moleculara. Rezultatele sunt utilizate pentru a identifica ARN SARS-CoV-2, care este in general, detectabil in probele orofaringiene in faza acuta a infectiei.

Preț testare – 390 lei

Acum Revive Health vine la Domiciliu/Sediul Companiei – Servicii de recoltare:

Recoltarea de exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian este posibila acum si cu deplasare. Uneori aceasta varianta poate reprezenta o adevarata solutie care vine in intampinarea unei necesitati. Fie ca este vorba despre deplasarea la domiciliu, fie la sediul companiei, echipa Revive Health va veni echipata si pregatita pentru o procedura sigura!
Numeroase familii care nu vor sa se expuna riscurilor sau au membri care intampina dificultati in a se deplasa, pot solicita testarea la domiciliu.
– Se va percepe o taxa suplimentara de 250 de lei.
Pentru companii, in functie de numarul de persoane testate, se pot face diverse oferte personalizate.

× Solicită informații
NOU LA REVIVE HEALTH!
VACCIN ANTI COVID-19

REVIVE HEALTH deschide oficial punctul de vaccinare anti COVID-19 incepand cu 18 ianuarie 2020. Ne alaturam institutiilor de stat si private care au fost autorizate pentru a participa la imunizarea populatiei.

Alege sa te vaccinezi in centrul privat REVIVE HEALTH! Programeaza-te de oriunde te-ai afla si vino fizic la punctul nostru drive-thru, din Soseaua Erou Iancu Nicolae, nr. 103bis (parcare Jolie Ville).

*Programarea poate fi facuta pe platforma nationala selectand centrul Revive Health sau Completeaza formularul de pe site-ul nostru pentru a beneficia de administrarea vaccinului anti COVID-19.