Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Teste RT PCR COVID-19

Testul de referinta RT-PCR SARS-CoV-2 reprezinta metoda gold standard de testare moleculara. Rezultatele sunt utilizate pentru a identifica ARN SARS-CoV-2, care este in general, detectabil in probele orofaringiene in faza acuta a infectiei.

Contextul actual impune respectarea unor anumite norme pentru siguranta tuturor! Astfel, exista numeroase situatii in care iti pot fi cerute teste PCR COVID. Recoltarea de exudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian este considerata o metoda sigura pentru diagnosticarea infectiei cu noul coronavirus SARS-CoV-2, fiind metoda standard de testare moleculara. Descopera mai jos detalii legate de pret test coronavius si alte taxe privind recoltarea la domiciliu sau la sediul firmei!

test PCR Covid

Acum Revive Health vine la Domiciliu/Sediul Companiei – Servicii de recoltare:

Recoltarea de exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian este posibila acum si cu deplasare. Uneori aceasta varianta poate reprezenta o adevarata solutie care vine in intampinarea unei necesitati. Fie ca este vorba despre deplasarea la domiciliu, fie la sediul companiei, echipa Revive Health va veni echipata si pregatita pentru o procedura sigura!
Numeroase familii care nu vor sa se expuna riscurilor sau au membri care intampina dificultati in a se deplasa, pot solicita testarea la domiciliu.
– Se va percepe o taxa suplimentara de 150 de lei.
Pentru companii, in functie de numarul de persoane testate, se pot face diverse oferte personalizate.

× Solicită informații

S-a deschis noul centru Revive Health de testare și vaccinare COVID-19 în Mogoșoaia!

  • Intervalul orar vaccinare 8:00 – 20:00
  • Intervalul orar testare 8:00 – 21:00
  • Număr de telefon: +40 764 328 691

Revive Health Balotesti