Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Teste RT PCR Plus

Testul RT PCR Plus realizeaza diagnosticarea COVID-19 si a gripei Influenza A/B si reprezinta primul test combinat care depisteaza 3 tipuri de virusuri: SARS-CoV-2, virusul gripal Influenza A si virusul gripal Influenza B. Testul RT PCR Plus ofera un dignostic sensibil, pe baza de acid nucleic, pentru evaluarea probelor de la pacientii aflati in faza acuta a infectiei.

Testul RT PCR Plus evidentiaza prezenta virusurilor si reprezinta investigatia esentiala care permite diagnosticarea timpurie infectiei virale cu SARS-CoV-2 si/sau Influenza A / B.

Preț test RT PCR Plus – 440 lei

test covid-19

Facem lucrurile usoare pentru tine – Recoltare si la Sediul Companiei sau Domiciliu:

Solicitarea de testare direct la domiciliu sau la sediul firmei este posibila si face parte din lista serviciilor Revive Health. Fiind special conceputa pentru a veni in ajutorul familiilor cu persoane varstnice sau celor care nu vor sa se expuna riscurilor, dar si organizatiilor cu un numar mai mare sau mai mic de angajati – poate reprezenta solutia perfecta.
Daca vrei sa beneficiezi de recoltare exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian la domiciliu, va trebui sa achiti o taxa extra de 250 lei.
In cazul deplasarii la sediul companiei se va putea face o oferta personalizata in functie de numarul testelor efectuate.

× Solicită informații

S-a deschis 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗 - 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐯𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 în parcarea 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝ă!

• Fiecare persoană este eligibilă pentru administrarea dozei de vaccin dacă prezintă 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥 sau 𝐩𝐚𝐬̦𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 din Uniunea Europeană!
• Doze de vaccin disponibile: 𝐏𝐟𝐢𝐳𝐞𝐫-𝐁𝐢𝐨𝐍𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐬𝐚𝐮 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧 & 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧
• Intervalul orar 𝟖:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎

Revive Health Otopeni