Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 6-12 ore

Teste RT PCR Plus

Testul RT PCR Plus realizeaza diagnosticarea COVID-19 si a gripei Influenza A/B si reprezinta primul test combinat care depisteaza 3 tipuri de virusuri: SARS-CoV-2, virusul gripal Influenza A si virusul gripal Influenza B. Testul RT PCR Plus ofera un dignostic sensibil, pe baza de acid nucleic, pentru evaluarea probelor de la pacientii aflati in faza acuta a infectiei.

Testul RT PCR Plus evidentiaza prezenta virusurilor si reprezinta investigatia esentiala care permite diagnosticarea timpurie infectiei virale cu SARS-CoV-2 si/sau Influenza A / B.

Preț test RT PCR Plus – 440 lei

test covid-19

Facem lucrurile usoare pentru tine – Recoltare si la Sediul Companiei sau Domiciliu:

Solicitarea de testare direct la domiciliu sau la sediul firmei este posibila si face parte din lista serviciilor Revive Health. Fiind special conceputa pentru a veni in ajutorul familiilor cu persoane varstnice sau celor care nu vor sa se expuna riscurilor, dar si organizatiilor cu un numar mai mare sau mai mic de angajati – poate reprezenta solutia perfecta.
Daca vrei sa beneficiezi de recoltare exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian la domiciliu, va trebui sa achiti o taxa extra de 250 lei.
In cazul deplasarii la sediul companiei se va putea face o oferta personalizata in functie de numarul testelor efectuate.

× Solicită informații
S-A DESCHIS O NOUĂ LOCAȚIE REVIVE HEALTH ÎN AEROPORTUL OTOPENI

Vino în centrul de testare rapidă din cadrul Aeroportul Internațional Otopeni - Calea Bucureștilor, nr. 224F (vis-a-vis de terminalul plecări, la 2 minute de mers pe jos) în fiecare zi, non-stop, începând cu data de 3 Mai și testează-te pentru călătorii în siguranță!

  • Cel mai rapid rezultat pentru testarea RT-PCR
  • Timpul de rezultat pentru testare ANTIGEN RAPID - rezultat în 5 minute