Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Vaccinare Gripă sezonieră A/B

Vaccinarea antigripala are drept scop principal protejarea organismului impotriva virusurilor gripale. Dezvoltarea anticorpilor asigura formarea unei bariere de protectie care te va asigura ca esti protejat in cazul contactului cu virusul A (virus gripal A (H1N1) si virusul gripal A (H3N2)) si virusul gripal B. Constientizarea vaccinarii si necesitatii unui vaccin antigripal vor reduce semnificativ raspandirea virusurilor gripale.

Daca esti interesat de serviciul de vaccinare antigripala – gripa sezoniere A/B te asteptam in centrul nostru drive-thru din parcarea Jolie Ville in intervalul orar 13:00 – 16:00 – de luni pana duminica.

Vaccin gripa pret – 200 lei

Vaccinare antigripala

Suntem mai aproape de tine prin serviciul de recoltare cu deplasare:

Revive Health este mai aproape de tine acum! Venim acasa sau la sediul companiei pentru a recolta exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian.
Acest seviciu este ideal atat pentru persoane cu dificultati in a se deplasa din varii motive, cat si pentru companiile care vor sa isi testeze angajatii.
Costurile acestui serviciu: 250 lei extra, indiferent de numarul de persoane testate. Acesta este exclusiv un cost de deplasare a personalului medical la domiciliu.
Nota: Oferim oferte personalizate pentru companii in functie de numarul testelor de efectuat.

× Solicită informații

S-a deschis 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗 - 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐯𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 în parcarea 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐧𝐫𝐢 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝ă!

• Fiecare persoană este eligibilă pentru administrarea dozei de vaccin dacă prezintă 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥 sau 𝐩𝐚𝐬̦𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 din Uniunea Europeană!
• Doze de vaccin disponibile: 𝐏𝐟𝐢𝐳𝐞𝐫-𝐁𝐢𝐨𝐍𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐬𝐚𝐮 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧 & 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧
• Intervalul orar 𝟖:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎

Revive Health Otopeni