Centru de testare Drive-Thru

Rezultate în 3-5 ore

Vaccinare Gripă sezonieră A/B

Vaccinarea antigripala are drept scop principal protejarea organismului impotriva virusurilor gripale. Dezvoltarea anticorpilor asigura formarea unei bariere de protectie care te va asigura ca esti protejat in cazul contactului cu virusul A (virus gripal A (H1N1) si virusul gripal A (H3N2)) si virusul gripal B. Constientizarea vaccinarii si necesitatii unui vaccin antigripal vor reduce semnificativ raspandirea virusurilor gripale.

Daca esti interesat de serviciul de vaccinare antigripala – gripa sezoniere A/B te asteptam in centrul nostru drive-thru din parcarea Jolie Ville in intervalul orar 13:00 – 16:00 – de luni pana duminica.

Vaccin gripa pret – 200 lei

Vaccinare antigripala

Suntem mai aproape de tine prin serviciul de recoltare cu deplasare:

Revive Health este mai aproape de tine acum! Venim acasa sau la sediul companiei pentru a recolta exsudat Nazo-Faringian si Oro-Faringian.
Acest seviciu este ideal atat pentru persoane cu dificultati in a se deplasa din varii motive, cat si pentru companiile care vor sa isi testeze angajatii.
Costurile acestui serviciu: 150 lei extra, indiferent de numarul de persoane testate. Acesta este exclusiv un cost de deplasare a personalului medical la domiciliu.
Nota: Oferim oferte personalizate pentru companii in functie de numarul testelor de efectuat.

× Solicită informații

S-a deschis noul centru Revive Health de testare și vaccinare COVID-19 în Mogoșoaia!

  • Intervalul orar vaccinare 8:00 – 20:00
  • Intervalul orar testare 8:00 – 21:00
  • Număr de telefon: +40 764 328 691

Revive Health Balotesti